Burime Online

Më poshtë janë një listë e burimeve online të cilat mendojmë se mund të jenë interesante ose të dobishme për ju. Edhe pse ne bëjmë çdo përpjekje për të siguruar që këto lidhje janë të sakta, të përditësuara dhe relevante, Shkolla Oakleigh nuk mund të marrë përgjegjësinë për faqet e mbajtura nga ofruesit e jashtëm.

Nëse keni ndonjë sugjerim për faqet e internetit që keni gjetur të dobishme, ju lutem na tregoni.

Hyni në YouTube është një ndërfaqe e aksesueshme për përdoruesit e teknologjive ndihmëse për të luajtur video të YouTube në mënyrë të pavarur. Rekomandohet lartë nga Ian Bean.

Vizito qasjen në YouTube

Duke kërkuar lojëra falas dhe argëtime për foshnje, vegjël dhe fëmijë të vegjël? CBeebies është shtëpia e lojërave argëtuese dhe edukative për fëmijët për të luajtur dhe për të mësuar në të njëjtën kohë

Vizito CBeebies

Drejtoria e Mjeteve të Mësimit 2017. Mbi mjetet 2,000 për të mësuar dhe punuar në arsim dhe vendin e punës. Site u krijua nga Jane Hart si një vend i lirë burimesh mbi përdorimin e teknologjive të reja për mësim dhe performancë. Tani është bërë një nga vendet më të vizituara në botë në Web.

Vizito C4LPT

ConnectABILITY është një burim i mrekullueshëm i lirë për krijimin e mbështetjeve vizuale. Zgjidhni madhësinë e rrjetit, shtoni imazhe të cilat përfshijnë simbolet e Bordit, ose fotografitë tuaja. Printo dhe prerë ato! Një burim i shkëlqyeshëm për prindërit që duan të përdorin mbështetës vizualë në shtëpi gjithashtu.

Vizitoni lidhshmërinë

La Dhoma e Whiteboard ka një varg burimesh interaktive për studentët me vështirësi të rënda dhe të thella të të mësuarit. Edhe pse targeting whiteboards interaktive shumica e burimeve janë po aq të dobishme në desktop.

Ky seksion i ri i lançuar në faqen e internetit të EQUALS nga shtatori 2017 përmban shumë burime falas arsimore.

Vizitoni Barazimet - Dhoma për Whiteboard

HelpKidzLearn është një koleksion i softuerëve për fëmijët e vegjël dhe ata me vështirësi në mësim për të luajtur online. Programi është i ndarë në pesë seksione: Vitet e hershme, Lojërat dhe Quizet, Tregimet dhe Këngët, Krijimi i krijuesve dhe gjetja e tyre.

Vizitoni HelpKidzLearn

Richard Hirstwood i Trajnimi i Hirstwood ka krijuar një faqe idesh iPad. Të përfshira janë modulet e trajnimit të iPad të cilat mund të klikoni dhe të punoni në rrugën tuaj përmes videos dhe tekstit. Nuk është rreth orëve 7 të trajnimit dhe të gjitha të saj falas për tani kështu që është me vlerë të kontrolluar, ndërsa është ende në dispozicion.

Vizitoni Trajnimin Hirstwood

Faqja e internetit të Ian Bean, ish-koordinatore e mësuesve dhe e TIK-ut në Shkollën Priory Woods, Menaxheri i Konsulencës dhe Trajnimit të Teknologjisë Përfshirëse tani Konsulent dhe Trajner i Nevojave të Veçanta të Specializuara të TIK-ut i specializuar në përdorimin e TIK dhe teknologjisë ndihmëse për të mbështetur nxënësit e të gjitha moshave me nevoja shtesë të rënda dhe komplekse.

Vizitoni Ian Bean Online

Gjithëpërfshirëse në Londër faqja e internetit është një burim për të gjetur vende dhe aktivitete të arritshme në të gjithë kryeqytetin. Kjo përfshin parqet dhe vendet e kohës së lirë, restorantet, tualetet, madje edhe bankat dhe zyrat postare. Mund të blini pajisjen iPad / Smartphone nga iTunes.

Vizitë Inclusive London

KneeBouncers u krijua në 2002 nga Punch Robinson dhe shoku i tij Kurt Dommermuth, për fëmijët e tyre. Në atë kohë, të gjitha lojrat për fëmijët e vegjël në internet kërkonin që lojtari të përdorte miun për të kontrolluar veprimin. Kështu që ata vendosën me një qëllim: të krijonin një seri lojëesh që madje mund të luanin edhe anëtarët më të vegjël të familjes. Ju do të gjeni lojëra arsimore, aktivitete zbavitëse për të stimuluar fëmijën tuaj, foshnjën apo fëmijën parashkollor dhe të filloni procesin mësimor.

Vizito Bouncers gju

MERU (Njësia e Resurseve të Inxhinierisë Mjekësore) ofrojnë një dizajn individual dhe shërbim prodhimi të produkteve të aftësisë së kufizuar për të rinjtë me aftësi të kufizuara kur nuk ekziston ndonjë produkt tjetër për të përmbushur nevojat e tyre. Ata mund të bëjnë modifikime të produkteve ekzistuese të aftësisë së kufizuar dhe riparimin e pajisjeve të dëmtuara, si dhe dizajnimin dhe prodhimin e artikujve të reja dhe komplekse.

Vizito MERU

La NSPCC është bashkuar me O2 për të ndihmuar fëmijët tuaj të mbajnë të sigurt kur përdorin internetin, rrjetet sociale, aplikacionet, lojërat dhe më gjerë. Nëse doni të krijoni kontrolle prindërore, përshtatni parametrat e privatësisë ose merrni këshilla për rrjetet sociale, ekspertët nga linja telefonike falas O2 & NSPCC janë atje për të ndihmuar. Thirrni në 0808 800 5002.

Vizitoni NSPCC dhe O2 - mbajtjen e fëmijëve të sigurt në internet

La sen / ict directory është krijuar për të mbledhur informacione dhe burime përreth nevojave të veçanta. Mësuesit dhe prindërit mund të listojnë faqet e internetit të dobishme dhe burimet online. Kompanitë mund të paraqesin veten dhe produktet e tyre si softueri, hardueri dhe pajisjet, së bashku me punët dhe ngjarjet që mund t'ju interesojnë.

Vizito SEN ICT Directory

Bota e veçantë nga Teknologjia inkluzive është një shërbim falas online për t'i mbajtur ata të përfshirë në Edukimin Special në të gjithë botën në kontakt me lajmet, zhvillimet, ngjarjet dhe informacionet e fundit.

Vizitoni botën speciale

At Tate Kids luani lojëra falas të artit dhe kuize argëtuese, gjeni aktivitete artistike, lexoni rreth artistëve dhe ndani artin tuaj. Faqja e internetit më e mirë e artit për fëmijët.

Vizitoni Tate Kids

Ide të mësimdhënies ka mijëra ide, aktivitete dhe burime falas mësimi të cilat mund t'i përdorni në klasën tuaj ose edhe në shtëpi.

Vizitoni idetë e mësimdhënies