Më 13 nëntor, arrita në shkollën tonë me entuziazëm dhe kuriozitet dhe mezi prisja të filloja ngjarjen tonë të Lëvizjes në ndihmë të Fëmijëve në Nevojë.

Tema kryesore dhe fokusi për Fëmijët në Nevojë të këtij viti ishte promovimi dhe kampioni për mirëqenien duke eksploruar dhe 5 Mënyrat e Mirëqenies në të gjithë vendin.

Ne nuk duhet të mendonim shumë për të vendosur që ne, të gjithë këtu në Oakleigh dëshironim të merrnim pjesë në këtë ngjarje. Të jesh i lidhur, të jesh aktiv, të jesh në gjendje të mësosh; duke ndihmuar të tjerët dhe duke marrë vëmendjen - të gjitha këto 5 mënyra janë thelbësisht të rëndësishme për të gjithë fëmijët dhe familjet e tyre dhe për të gjithë ne, stafin në Oakleigh.

Ishte ngrohëse e zemrës për të parë kaq shumë prej nesh, të rritur të veshur me të verdha dhe të mbuluar me njolla. Fëmijët mbërritën në hije të ndryshme të të verdhës, pika dhe pika njollash të mbuluara dhe fytyra mund të shiheshin kudo.

Pikërisht në orën 10, ne filluam sesionin tonë të Zmadhimit të Lëvizjes dhe Zhdërvjelltjes të organizuar nga Yellow Class dhe çfarë shpërthimi kishim. Shumë klasa dhe fëmijë u bashkuan me ne dhe në mes të bllokimit të dytë kombëtar kur duhet të distancohemi nga ana sociale dhe fizike - çfarë dhurate ishte të lidheshim në ekran dhe të ndanim momente argëtimi, duke qenë aktivë së bashku. Të shoh reagimin e fëmijëve kur shohin disa nga miqtë e tyre në një klasë tjetër dhe të ndajnë një moment së bashku - ndjej se me të vërtetë krijuam disa momente magjike në mes të ndarjes.

Fëmijët vallëzuan, u zhvendosën dhe u ngulën dhe ne mblodhëm një shumë të madhe prej 43.60 £ që kontribuoi në totalin e përafërt të vendit prej 41 milion £.

Unë u ndjeva krenar, isha krenar për të marrë pjesë dhe për të lehtësuar dhe mbështetur fëmijët tanë që 'të jenë ndryshimi që dëshironi të shihni në botë'.