Pas Klubit të Shkollës

Klubi i Shkollës së Shkollave të Oakleigh

Klubi pas shkollës (ASC) u krijua në 2009 nga Shtabi në Shkollën Oakleigh për të siguruar fëmijët në Oakleigh me një klub nate në javë.

Klubi shkon nga e hëna deri të enjten gjatë Periudhës së shkollës nga 3.30pm deri në 4.50 pm dhe siguron afat për prindërit dhe kujdestarët e fëmijëve Oakleigh.

Aktivitetet aktualisht përfshijnë not dhe një shumëllojshmëri të aktiviteteve të tjera.

Përfitimet kryesore të klubit Oakleigh After School:

  • Ofron lehtësim për familjet
  • Hapni deri në 4.50pm
  • Stafi i shkollës Oakleigh e drejton atë

Lejon mundësinë e fëmijëve të mësojnë aftësi të reja në një mjedis argëtimi.

Nëse dëshironi që fëmija juaj të marrë pjesë në klub, ju lutem kontaktoni Lorraine Ferris, ose Sekretari i Shkollës - Bijal Jiwan në 020 8368 5336.