JETA MË E MIRË MUND TË JETË

Mirëserdhët në Shkollën Oakleigh dhe Qendrën Vjetore të Hershme

"Si Kryefamiljari i Shkollës Oakleigh dhe Qendra e Parandalimit të Hershëm të viteve, unë jam i pasionuar dhe i përkushtuar për t'i dhënë fëmijëve tanë mundësi të shkëlqyera mësimi dhe mësimi çdo ditë." Të jesh më e mira që mund të jemi "nuk është vetëm një moto shkollore, esencën e punës së stafit dhe rrjetit tonë të zgjeruar të terapistëve dhe profesionistëve që aspirojnë për çdo fëmijë dhe familje.

Ne sigurojmë që secili fëmijë ka një program mësimor të individualizuar që përfshin një sistem komunikimi dhe i sfidon ata për të arritur potencialin maksimal të tyre. Qëllimi ynë përveç sigurimit të një baze të fortë për të mësuar është të sigurojmë sa më shumë pavarësi që është e mundur për t'i ndihmuar ata në jetën e të rriturve. Ekipi i zgjeruar brenda shkollës punon ngushtë me familjet për të siguruar vazhdimësinë e progresit që bën çdo fëmijë. Ne krenohemi në mbajtjen e një çmimi "Outstanding" së bashku me një çmim Gold Star për planin tonë të udhëtimit në shkollë. Shkolla Oakleigh është e angazhuar për të dhënë sa më mirë që mundemi tek çdo fëmijë dhe familje që vijnë këtu ".

Ruth Harding
Drejtues në Shkollën Oakleigh

Oferta Lokale Barnet

Ndihma për fëmijët dhe të rinjtë me nevoja të veçanta arsimore dhe / ose aftësi të kufizuara dhe familjet e tyre gjejnë informacionin dhe mbështetjen që kërkojnë.

LAJME & INFO

Klikoni në datën e theksuar / të nënvizuar për të parë ngjarjen.

Shikoni kalendarin e plotë këtu
Akord Shkollat ​​e Shëndetshme - Çmimi i ArtëOfsted OutstandingLondër Borough of BarnetSainsburys School Sports Silver - Për ofrimin e kurrikulit tonë, sportin dhe klubet ndër-shkollore dhe ndër-shkollahundëSTAR Gold Level - Për përsosmëri në Planin tonë të Udhëtimit të Shkollave